Cases
bpsolutions-header_img
Haga Ziekenhuis voorspelt wachttijden Op Spoedeisdende hulp
Cases
61603ac5-0488-47db-98cf-eeb83ac5b6bc
Een nieuwe back-up oplossing: De laatste verdedigingslinie
Cases
14abb5d6-2ee3-4efc-a6d1-c8738c612753
Van Duuren informeert klanten beter over vertraging dankzij ai-voorspelling
Embracing the future: Human-centric Cloud Managed Services

Embracing the future: Human-centric Cloud Managed Services

In het snel evoluerende digitale landschap is vandaag de dag cloud computing een kernelement geworden voor bedrijven over de hele wereld. Het ware potentieel van cloudtechnologie wordt echter pas gerealiseerd door een mensgerichte benadering.

Je vraagt het je waarschijnlijk af, maar wat zijn de voordelen en hoe veranderen ze de manier waarop bedrijven werken en met technologie omgaan?

Mensgerichte beheerde cloudservices richten zich op het ontwerpen en leveren van cloudoplossingen waarin menselijke ervaringen, behoeften en efficiëntie centraal staan. Het gaat niet alleen om het gebruik van cloudtechnologie; het gaat om het op maat maken ervan om de menselijke productiviteit, creativiteit en tevredenheid te verbeteren. Deze benadering erkent dat technologie het meest effectief is als deze menselijke capaciteiten aanvult en hun uitdagingen aanpakt.

Marktonderzoek 

Recent onderzoek bij 531 organisaties laat zien dat BPSOLUTIONS het uitzonderlijk goed doet op de mensgerichte elementen in hun Cloud & Managed Services. Natuurlijk moet de hygiënefactor van de harde vaardigheden op peil zijn, maar de belangrijkste onderscheidende factor ligt in de klantgerichtheid: Communicatie, empathie, bereidwilligheid, transparantie, interesse en aanpassingsvermogen.

A screenshot of a graph

Description automatically generated

We zijn er trots op dat we de beste zijn op het gebied van zowel onze competenties als onze mensgerichte aanpak bij het leveren van onze Cloud & Managed Services aan de zakelijke markt.

Hoe kunt u profiteren van onze mensgerichte managed services? 
Een mensgerichte aanpak in clouddiensten leidt tot meer betrokken medewerkers, betere klantervaringen en een sterker concurrentievoordeel. Bedrijven worden flexibeler, veerkrachtiger en kunnen zich beter aanpassen aan veranderingen.

  • Verhoogde productiviteit: Door complexe processen te vereenvoudigen en gebruikersinterfaces te verbeteren, kunnen werknemers taken sneller en efficiënter uitvoeren. 
  • Betere besluitvorming: Geavanceerde analyses en AI-gestuurde inzichten, gepresenteerd op een gebruiksvriendelijke manier, helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. 
  • Schaalbaarheid en flexibiliteit: Bedrijven kunnen services schalen op basis van hun groei en veranderende behoeften, zodat ze altijd over de juiste tools beschikken. 

Nu we verder gaan, is het cruciaal dat bedrijven deze benadering omarmen. Of u nu een klant in het middensegment of een grote onderneming bent, overweeg hoe mensgerichte beheerde cloudservices een revolutie teweeg kunnen brengen in uw activiteiten en u kunnen helpen voorop te blijven lopen in dit digitale tijdperk. Wilt u meer weten over hoe we uw bedrijf van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op.

BPSOLUTIONS is onderdeel van Yuma 
Yuma bestaat uit meer dan 400 creatieven, ontwerpers, ontwikkelaars, strategen, ingenieurs en IT-architecten. Ieder van ons wordt gedreven door een gemeenschappelijk doel: digitale transformatie verbinden met menselijkheid. Technologie levert de kracht, maar menselijkheid inspireert.

The Future is Human. 

 

Share this article:

Related Articles

De 5 belangrijkste trends in storage

5/12/2023

Jean-François Michotte EVP Business Development Belgium

14/11/2023

Digitale transformatie versnellen met hybride cloud

26/09/2023

Zes redenen waarom bedrijven die de cloud omarmen hun concurrenten voorbij streven

24/09/2023

Een nieuwe back-up oplossing: de laatste verdedigingslinie

18/09/2023

BPSOLUTIONS is Suse solution partner

1/02/2023