Cases
bpsolutions-header_img
Haga Ziekenhuis voorspelt wachttijden Op Spoedeisdende hulp
Cases
61603ac5-0488-47db-98cf-eeb83ac5b6bc
Een nieuwe back-up oplossing: De laatste verdedigingslinie
Cases
14abb5d6-2ee3-4efc-a6d1-c8738c612753
Van Duuren informeert klanten beter over vertraging dankzij ai-voorspelling

Yuma verwelkomt B12: geavanceerde AI in de Benelux

Yuma en B12 Consulting ('B12'), een leider in België op het gebied van data en kunstmatige intelligentie, bundelen hun krachten. Met de integratie van B12 in Yuma zal de groep de volledige digitale transformatie van klanten verder kunnen versterken. B12, met een hoofdkantoor in Louvain-la-Neuve (België), beschikt over de meest geavanceerde expertise op het gebied van data en AI in de Benelux om innovatie en digitale verbeteringen voor bedrijven in verschillende sectoren te stimuleren.

 

Yuma biedt oplossingen voor het volledige digitale landschap, van strategie en ideevorming tot uitvoering en de operatie. Het bundelen van de krachten markeert een belangrijke mijlpaal voor Yuma. Het bedrijf versterkt hiermee zijn capaciteiten op het gebied van AI-gestuurde strategieën en data-analyse.

 

Pascal Laffineur, CEO van Yuma, is enthousiast: “Bij Yuma zetten we ons in voor een revolutie op het gebied van digitale transformatie door middel van samenwerking en innovatie. Toen we de Benelux AI-markt onderzochten, kwam B12 als beste uit de bus op het gebied van technische vaardigheden en het vermogen om AI om te zetten in robuuste, volwassen oplossingen. Het werk dat ze hebben gedaan om de ontwikkeling van mRNA-vaccins te verbeteren of om de Brusselse traminfrastructuur proactief te monitoren zijn hier slechts twee voorbeelden van. We zijn dan ook bijzonder trots dat B12 zich aansluit bij Yuma, waar ze collega's vinden in UI/UX, architectuur, softwareontwikkeling en managed services. B12's aanbod en track-record met meer dan 400 succesvolle projecten op het gebied van data en AI sluiten perfect aan bij onze visie om organisaties te laten floreren in het digitale tijdperk. Samen kunnen we de meest geavanceerde oplossingen leveren die duurzame groei en concurrentievoordeel voor onze klanten opleveren. We kijken ernaar uit om de 45 AI-experts van B12 te verwelkomen en samen een ongeëvenaard competentieniveau naar onze klanten te leveren.”

 

Michel Herquet, Managing Partner van B12, deelt Pascal zijn mening over de toetreding tot Yuma: “Deel uitmaken van Yuma biedt B12 een boeiende kans om ons bereik uit te breiden en ons aanbod te verbeteren. Samen kunnen we oplossingen op maat bieden voor de complexe uitdagingen waar bedrijven vandaag de dag mee te maken hebben. Deze samenwerking onderstreept onze toewijding om AI toe te passen om tastbare waarde en betekenisvolle impact voor onze klanten te genereren, en het te gebruiken als een drijvende technologie in plaats van enkel een tool om mee te experimenteren”.

 

Over B12 Consulting:

B12 Consulting, een van de belangrijkste spelers in België op het gebied van AI, transformeert bedrijven door hun prestaties, groei en concurrentiekracht te stimuleren via op maat gemaakte technologische oplossingen. B12 Consulting telt enkele van de knapste AI-wetenschappers van de Benelux - bijna 40% van zijn personeel is gepromoveerd - en put uit een schat aan expertise op het vlak van data science, artificiële intelligentie (AI) en technologische innovatie. B12 Consulting begint graag waar anderen ophouden en levert zijn klanten transformerende en impactvolle resultaten.

 

Over Yuma

Yuma is een Europese speler op het gebied van digitale transformatie en biedt een scala aan diensten, van digitale en IT-strategie tot cloud-activiteiten. Hun missie is om digitale transformaties mogelijk te maken die echt aanslaan bij mensen. Yuma erkent de onmiskenbare kracht van technologie, maar is er ook van overtuigd dat technologie en de mens hand in hand gaan. Yuma combineert de beste expertise van verschillende bedrijven: allemaal experts in hun vakgebied. Deze combinatie zorgt voor een duurzame, pragmatische en menselijke aanpak om digitale transformaties tot een succes te maken. XPLUS, Total Design, BPSOLUTIONS, Luminis Aprico Consultants en B12 maken deel uit van Yuma.

Share this article:

Related Articles