Cases
bpsolutions-header_img
Haga Ziekenhuis voorspelt wachttijden Op Spoedeisdende hulp
Cases
61603ac5-0488-47db-98cf-eeb83ac5b6bc
Een nieuwe back-up oplossing: De laatste verdedigingslinie
Cases
14abb5d6-2ee3-4efc-a6d1-c8738c612753
Van Duuren informeert klanten beter over vertraging dankzij ai-voorspelling

Aprico Consultants sluit zich aan bij Yuma

Aprico Consultants zet een grote stap in de toekomst door toe te treden tot de toonaangevende digitale transformatie groep Yuma. Samen met het gelieerde bedrijf Freedom of Dev zal Aprico Consultants de Yuma groep versterken met complementaire diensten en zijn geografische voetafdruk uitbreiden, vooral in het zuiden van België.

 

Yuma is een geïntegreerde groep van best-in-class bedrijven in digitale transformatie, met M80, een in Brussel gevestigde Private Equity investeerder, als meerderheidsaandeelhouder. Hun ambitie is om een toonaangevende Europese speler te worden in digitale transformatie. De groep wil oplossingen bieden die de hele digitale waardeketen bestrijken, van strategie en ideevorming tot uitvoering en beheer. Met Aprico Consultants zal Yuma meer dan 650 professionals in vier landen tellen, die klanten bedienen in verschillende sectoren zoals financiën, gezondheidszorg, onderwijs, energie en de publieke sector.

 

Naast Aprico Consultants omvat Yuma, Luminis, XPLUS, Total Design en BPSOLUTIONS. Luminis is een geavanceerd software- en technologiebedrijf dat zich richt op cloud- en dataoplossingen. XPLUS is een expert in enterprise IT-architectuur. Total Design heeft bekroonde branding-, communicatie- en technologiedisciplines en BPSOLUTIONS helpt organisaties met Cloud, Managed Services en Data Analytics zodat ze slimmer vooruitgang boeken.

 

Christophe Delcorte, oprichter van Aprico Consultants en Freedom of Dev: "Onze samenwerking met Yuma is een geweldige kans om onze groei te versnellen en onze mogelijkheden uit te breiden. We zijn verheugd om samen te werken met de uitstekende talenten in de andere Yuma-bedrijven, die dezelfde visie delen op het leveren van hoogwaardige digitale oplossingen die waarde creëren voor onze klanten en de maatschappij. Samen kunnen we een uitgebreide reeks diensten en producten aanbieden die elk aspect van het digitale traject bestrijken, van strategie en ontwerp tot ontwikkeling en beheer."

 

Pascal Laffineur, CEO van Yuma: "We zijn verheugd Aprico Consultants en Freedom of Dev te verwelkomen in de Yuma-familie. Aprico Consultants brengt een schat aan expertise en ervaring mee op het gebied van digitale transformatie, met name op het gebied van softwareontwikkeling, solution architectuur en project- en verandermanagement. Dit versterkt onze mogelijkheden en aanbod in de Benelux om onze klanten te ondersteunen tijdens hun digitale reis. Samen helpen we onze klanten met digitale transformaties die écht werken voor mensen".

 

De transactie wordt naar verwachting begin april afgerond, na ontvangst van de vereiste goedkeuringen.

 

Over Aprico Consultants

Aprico Consultants is een toonaangevend hands-on ICT-strategie- en managementadviesbureau gevestigd in Brussel, België. Aprico Consultants is gespecialiseerd in de architectuur en transformatie van informatiesystemen. Door het digitale transformatieproces resoluut te versnellen, voorziet Aprico Consultants klanten van de flexibiliteit, prestaties en vereiste concurrentiekracht om hun marktpositie te versterken en hun klantenservice te verbeteren. Freedom of Dev is een dochteronderneming van Aprico Consultants en biedt nearshore software development oplossingen met een korte time-to-market.

 

Over Yuma

Yuma is een Europese speler op het gebied van digitale transformatie en biedt een scala aan diensten, van digitale en IT-strategie tot cloud-activiteiten. Hun missie is om digitale transformaties mogelijk te maken die echt aanslaan bij mensen. Yuma erkent de onmiskenbare kracht van technologie, maar is er ook van overtuigd dat technologie en de mens hand in hand gaan. Yuma combineert de beste expertise van verschillende bedrijven: allemaal experts in hun vakgebied. Deze combinatie zorgt voor een duurzame, pragmatische en menselijke aanpak om digitale transformaties tot een succes te maken. XPLUS, Total Design, BPSOLUTIONS, Luminis en binnenkort ook Aprico Consultants maken deel uit van Yuma.

Share this article:

Related Articles